top of page

De Volgende Generatie kBox5 Is Er!


Kbox5-Level-Up

Innovatiever en toegankelijker

Wij presenteren de Exxentric Gen 5 kBox, met geavanceerde, visueel aantrekkelijke ontwerpen die worden aangeboden tegen zeer toegankelijke prijzen. Deze collectie past perfect bij onze toewijding aan innovatie, gebruikersgerichtheid en kracht- en revalidatietraining.


Of het nu gaat om een uitgebreid platform voor uw meest veeleisende trainingen, een stijlvolle nieuwe esthetiek om elke sportschoolomgeving te verbeteren, of verbeterde trackingmogelijkheden voor op data gebaseerde coaching, de nieuwe Exxentric kBox-reeks is zorgvuldig ontworpen om elk aspect van uw trainingsreis te verbeteren.

Exxentric-home-level-up
Jij wenste, Exxentric luisterde

Centraal in deze lancering staat de ambitie om krachttraining te democratiseren, ongeacht iemands persoonlijke doelen. Bij Exxentric en Level Up geloven we dat er geen betere manier is om deze toewijding aan toegankelijke kracht te handhaven dan door een generatie van apparaten te creëren die geïnspireerd zijn door de onschatbare feedback van onze hele gemeenschap - dat klopt, allemaal van jullie. Van professionele sportteams die nauwgezet elke gegevenspunt volgen, tot budgetbewuste thuisgebruikers op zoek naar een effectieve oplossing, designliefhebbers met een creatief oog, en alles daartussenin, de vijfde generatie kBox-reeks is zorgvuldig ontworpen om iets unieks en betekenisvols te verbeteren voor elke individu.

kbox-exxentric-level-up
Meer waarde voor je geld

In een belangrijke stap richting grotere toegankelijkheid, heeft Exxentric de kBox Active en kBox Lite modellen vergroot, waardoor ze qua prestaties dichter bij de Pro komen. Deze verbeterde versies van de kBox Lite en Active zijn ideaal voor een breed scala aan gebruikers: sportteams die op zoek zijn naar budgetvriendelijke opstellingen met meerdere apparaten, fysiotherapeuten op zoek naar een veelzijdig apparaat, thuisgebruikers die op zoek zijn naar een effectieve en betaalbare oplossing, of iedereen die de beste waarde voor hun trainingsinvestering zoekt, aan deze kant van een optrekstang.


Verbeterde functionaliteit

In directe reactie op feedback van onze meest toegewijde gebruikers biedt de volledige Gen 5 kBox-reeks nu de optie van een breder platform, geoptimaliseerd om zelfs meer stabiliteit te bieden tijdens uw meest intensieve trainingen.


Opmerkelijk is dat we bekend staan om uw streven naar intensievere trainingen niet te belemmeren. Daarom introduceren we de nieuwe Platform Uitbreiding, die tot wel 10 cm extra functionele ruimte toevoegt aan uw Lite of Active kBox-platform, waardoor u kunt trainen met verbeterde vrijheid, intensiteit en veelzijdigheid.


new-kbox-level-up
Ontwerp en personalisatie

Geïnspireerd door eigentijds Scandinavisch design, ondergaat de Exxentric kBox een opvallende transformatie met strakke lijnen en scherpe randen, waarbij het uiterlijk wordt hergedefinieerd terwijl de bewezen, eersteklas prestaties behouden blijven. Of het nu gaat om esthetiek of functionaliteit, de nieuwe generatie kBox staat nu vol trots in het middelpunt van elke sportschoolomgeving!


Op zoek naar een persoonlijke touch? De nieuwe kBox Pro biedt nu de mogelijkheid van aangepaste folie, waarmee u uw nieuwe Pro-apparaat volledig kunt personaliseren (compatibel met de vorige generatie Pro) met elk gewenst ontwerp. Of u nu een teamidentiteit creëert, een op maat gemaakte trainingsfaciliteit opzet, of gewoon de trendy thuisgym in de buurt samenstelt, u kunt er nu voor zorgen dat uw volgende kBox echt uw unieke stijl en visie weerspiegelt!

Custom-kbox-level-up
Gevorderde Tracking en Verbeterde Functies

De introductie van de nieuwe kMeter markeert een cruciaal moment in de Gen 5 kBox-reeks en luidt een tijdperk in van ongeëvenaarde prestatiebewaking en fijnafstemming. In perfecte synergie met de steeds evoluerende Exxentric App biedt de nieuwe kMeter-trackingseenheid u ongekende toegang en controle over uw prestatiegegevens, of het nu die van uzelf zijn of die van uw atleten. Dit betekent dat u moeiteloos gegevens kunt vastleggen, bijhouden, vergelijken, autoreguleren en trainingresultaten kunt optimaliseren, en zo een nieuw tijdperk van resultaten met de nieuwste generatie kBox-apparaten inluidt!


Bovendien is de vernieuwde Snap Lock een direct antwoord op de feedback van gebruikers, wat resulteert in een robuuster en betrouwbaarder onderdeel van ons Pulley Block. Ontworpen om zelfs de meest veeleisende trainingen te doorstaan, wordt de verbeterde betrouwbaarheid bereikt zonder concessies te doen aan de gebruiksvriendelijke en snelle bevestigingsstijl.


Geïnteresseerd in de Exxentric kBox?

Klik op de knop hieronder of neem contact met ons op, zodat we uw wensen kunnen bespreken.
Comments


bottom of page