top of page
uVida-DYNOSTICS-Business (17).jpg

uVida DYNOSTICS

Metabolische analyse

Haal nu jouw voordeel uit het metabolische apparaat uVida. Geef patiënten een gepersonaliseerd advies rondom training, voeding en levensstijl aan de hand van inspanningstesten en rustmetingen. Het apparaat komt met een gebruiksvriendelijke app waarin de resultaten van de analyse direct zichtbaar zijn.

uVida-DYNOSTICS-Physio Serie 1 (12).jpg

Inspanningstest

Deze analyse wordt uitgevoerd als de patiënt in beweging is. Door middel van een 15-20 minuten test op bijvoorbeeld de Keiser M3i Indoorbike in combinatie met het uVida-apparaat kan je een doelgericht individueel advies uitbrengen om de conditietraining van de patiënt te optimaliseren.

uVida-DYNOSTICS-Business (52).jpg

Rustmeting

Voor deze analyse kan de patiënt in ruststand blijven zitten of liggen. Door middel van een 5-minuten test met het uVida-apparaat komen er verschillende waardes uit zoals de vetten, koolhydraten en eiwitten. Hiermee kan een gepersonaliseerd voedingsschema worden gemaakt voor de patiënt.

Maak afspraak

uVida is pionier in ademanalyse voor gepersonaliseerd lichaamsbeheer. Een toonaangevende fabrikant van ademanalyseapparaten die gezondheidsinstellingen een gebruiksvriendelijke manier bieden om metabolische analyses uit te voeren met hun klanten. Hun geavanceerde apparaten maken nauwkeurige metingen van ademgassen mogelijk zonder medische expertise. Deze op maat gemaakte strategieën zijn de sleutel tot succesvol lichaamsbeheer en helpen mensen effectief hun gezondheidsdoelen te bereiken.

bottom of page