top of page
Wesseling
WesselingBV_logo.png

Wesseling BV is een gespecialiseerd bedrijf dat hoogwaardige behandeltafels ontwerpt en produceert voor de medische en paramedische sector. Hun comfortabele en duurzame tafels, met aanpasbare opties, vinden toepassing in fysiotherapiepraktijken, ziekenhuizen, sportklinieken en wellnesscentra. Wesseling BV geniet een uitstekende reputatie als betrouwbare partner voor professionals die streven naar optimale patiëntenzorg en comfort tijdens behandelingen.

Behandeltafel 2 Wesseling

Wesseling BasiX 3

De BasiX 3 is een zeer veelzijdige tafel. De behandeltafel kan worden uitgerust met een neusgat- en omtrekschakelaar, waardoor hij ideaal is voor fysiotherapie.

Behandeltafel Wesseling

Wesseling BasiX 5

Alle functies gecombineerd in één. Dit model is het meest uitgebreide model en is uitgerust met armsteunen waardoor het in pli-positie en trendelenburg kan worden versteld.

Maak afspraak

Wesseling BV is de fabrikant van behandeltafels. Met meer dan 60 jaar ervaring op dit gebied heeft het bedrijf een verscheidenheid aan oplossingen op maat. Van topsport tot recreatief, de behandeltafels van Wesseling BV zijn 'the way to go'.

bottom of page