top of page

ONZE MERKEN

Innovatieve training en revalidatie

kineworks-keiser-LevelUp
KeiserLogo_MatteBlack.png

Keiser is een toonaangevend bedrijf dat hoogwaardige trainingsapparatuur produceert, waaronder cardio- en krachttrainingstoestellen. Ze maken gebruik van innovatieve luchtdruktechnologie en bedienen verschillende bedrijfstakken, zoals fitnesscentra, personal training studio's en revalidatiecentra, met hun betrouwbare en prestatiegerichte producten.

logo_landscape_black.png

Exxentric is een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van geavanceerde vliegwielproducten voor kracht- en conditietraining. De vliegwielproducten maken gebruik van excentrische en concentrische weerstand die wordt opgewekt door vliegwielen, waardoor atleten hun explosieve kracht, snelheid en spierkracht kunnen verbeteren. Deze producten bieden een breed scala aan trainingsmogelijkheden en worden veel gebruikt in de prestatietrainingssector en bij personal training en fysiotherapie.

Exxentric_LevelUp
Wesseling behandeltafel
WesselingBV_logo.png

Wesseling BV is een gespecialiseerd bedrijf dat hoogwaardige behandeltafels ontwerpt en produceert voor de medische en paramedische sector. Hun comfortabele en duurzame tafels, met aanpasbare opties, vinden toepassing in fysiotherapiepraktijken, ziekenhuizen, sportklinieken en wellnesscentra. Wesseling BV geniet een uitstekende reputatie als betrouwbare partner voor professionals die streven naar optimale patiëntenzorg en comfort tijdens behandelingen.

WTS_logo.png

WhatsThatStrap is een product dat helpt bij het verbeteren van trainingsresultaten en het minimaliseren van blessures tijdens (rotatie) kabelmachinetrainingen. Het is een band die aan verschillende kabelmachines bevestigd kan worden en zorgt voor ondersteuning en stabiliteit tijdens oefeningen. Hierdoor kunnen sporters, personal trainers en fysiotherapeuten hun trainingen optimaliseren door het bevorderen van een juiste lichaamshouding en uitlijning. De WhatsThatStrap kan gebruikt worden in verschillende sectoren, zoals performance training, personal training & fitness en fysiotherapie & medisch, om de trainingservaring te verbeteren en resultaten te optimaliseren.

WhatsThatStrap Level Up
Iron Neck Level Up
Iron Neck Logo Black.png

Iron Neck is een merk dat zich specialiseert in het ontwikkelen van trainingshulpmiddelen voor het versterken van de nekspieren en het verbeteren van de nekstabiliteit. Het bekendste product van Iron Neck is de Iron Neck Pro. Dit hulpmiddel maakt gebruik van weerstandstechnologie om gecontroleerde weerstandstraining voor de nekspieren mogelijk te maken. Het versterken van de nekspieren met de Iron Neck kan helpen bij het verminderen van nekpijn, het verbeteren van de houding en het bevorderen van de algehele gezondheid van nek en wervelkolom.

bottom of page